Edit

  kundcase

  Om MeaWallet

  MeaWallet är en nyckelaktör av tokeniseringstjänster i FinTech-industrin som möjliggör för banker och handlare att snabbt och enkelt integrera digitala betalningslösningar för sina kunder. Företaget grundades i Norge 2013, sedan dess har MeaWallets tjänster använts av kunder världen över för tokenisering, Apple Pay, Google Pay, Fitbit Pay och är fortsatt i framkant inom digitala betaltjänster.

  Utmaningen

  Efter fem års arbete i en mycket föränderlig bransch där säkerhet och tillförlitlighet är högt prioriterat, behövde MeaWallet en pålitligt molnleverantör med; säkerhet, professionalism och pris som deras topp tre kriterier.

  Lösningen

  Genom att kombinera hög säkerhet och PCI DSS efterlevnad med molnets fördelar kring kostnad och flexibilitet, kunde vi erbjuda en effektiv och professionell lösning för MeaWallet.


  Med ett brett och tillförlitligt partnernätverk kunde vi även erbjuda att ta hand om certifieringsprocessen för PCI DSS som MeaWallet efterfrågade, tillsammans med en av våra partners för båda parter att dra nytta av.

  “Because they are relatively small, we benefit from a very direct and strong relationship with the experts. This makes resolution times shorter than with other providers.”
  Geir Norlund
  Co-Founder & Cio

  Efter två år fortsätter MeaWallet att använda vår säkra, PCI DSS certifierade molnplattform för deras managerade tjänster och produktionsplattform. Våra molntjänsterbjudande är framtagna med fokus på tillgänglighet, skalbarhet och hög säkerhet, vilket gjorde att vi kunde leverera den specifika molntjänst, inklusive PCI DSS, som levde upp till MeaWallets affärsändamål.

  MeaWallet är nu trygga med att deras känsliga data lagras och hanteras på ett säkert sätt av vårt team av experter på Complior.

  Detta gör att de kan fokusera på sin kärnverksamhet utan att behöva oroa sig för hårdvaruinvesteringar eller om data lagras säkert, allt på ett kostnadseffektivt sätt.

  MeaWallets grundare, Geir Norlund, fortsätter berätta att MeaWallet "is very happy with Complior's services, attitude and service quality.”

  Vi gjorde det lilla extra för att leverera tjänster utanför vårt tjänsteerbjudande, genom att koppla samman MeaWallet med en branschpartner. Vilket är en självklarhet för oss med tanke på vår branschkunskap och fokus på kundservice.