PCI DSS COMPLIANT CLOUD

Följ PCI DSS-kraven med en certifierad molnmiljö

PCI DSS-efterlevnad är ofta dyrt och komplext. Att utveckla och underhålla en egen PCI DSS-certifierad miljö är ännu mer komplext. Därför väljer många företag att outsourca sin tekniska miljö till en PCI DSS-certifierad molnleverantör.

Complior erbjuder PCI DSS Compliant Cloud där vi hanterar din data och du fokuserar på din kärnverksamhet. Placering av din IT-miljö i en PCI DSS-certifierad molnplattform hjälper dig att sänka kostnaderna och uppnå kraven i säkerhetsstandarder.
Nå 75% av kraven för PCI DSS

Complior är en PCI DSS nivå 1-tjänsteleverantör. Vi kan hantera ditt data oavsett storlek på ditt företag och antalet transaktioner per år. Vi kan ta ansvar för upp till 75% av kraven i PCI DSS, vilket gör att ditt företag lättare uppnår PCI DSS-efterlevnad.
Vad ingår i PCI DSS Compliant Cloud

  • PCI DSS nivå 1-certifierad infrastruktur, plattform och processer som granskas varje år av en extern Quality Security Assessor (QSAs)
  • Complior tar ansvar för nästan alla teknik-relaterade krav i PCI DSS såsom hårdvara och operativsystem
  • PCI DSS operations och support-team 24/7
  • Complior ser till att alla hårdvaru- och operativsystem är härdade, penetrationstestade och skannade för sårbarheter
  • Advise and help with the design of customer’s networks to ensure PCI DSS compliance
  • Säkra servrar för hög tillgänglighet och säkerhet
  • Monitoring
  • Daglig logghantering för att spåra händelser och ändringar
  • Hardware Security Module (HSM) för att underlätta kryptering

FÖRDELAR MED PCI DSS COMPLIANT CLOUD

Kostnadseffektivt
Genom att att flytta din IT-miljö till vårt PCI-certifierade moln minskar du dina efterlevnadskostnader betydligt.

PCI DSS certifierad molnleverans är en snabbfil mot PCI DSS efterlevnad.
Complior is a PCI DSS level 1 certified provider. Our infrastructure, platform and processes are annually audited to ensure the highest level of security required for protecting payment card data.

Full kontroll på din data
Ditt data finns i en säker privat molnbaserad hostingplattform i Sverige, vilket betyder att du alltid behåller kontrollen över kortdata. Med funktioner som logghantering har du full kontroll på vem som gjort vad och när.

Infrastruktur i säkra datacenter i Sverige
Du hostas i de säkraste driftsmiljöerna och dina affärskritiska data lagras i några av Sveriges säkraste datacenter. Våra datacenter är katastrofskyddade och fysiskt åtskilda, med maskinvara av högsta kvalitet och fullständigt redundant arkitektur.

Intern expertis
Vi ser till att dina operativsystem fungerar som det ska 24/7/365. Med tekniska experter, kunnig support, en dedikerad Service Manager och intern PCI DSS-kompetens, har du centrala kontaktpunkter som känner till dina behov och är till din tjänst.