Molnplattform

SÄKER, TILLGÄNGLIG OCH SKALBAR

Fokusera på din kärnverksamhet, Vi säkerställer dina affärskritiska tjänster.

Vilken molnlösning passar dig?

Private Cloud

Private Secure Cloud är en privat molnlösning framtagen för dig som har krav på hög säkerhet och tillgänglighet. Infrastrukturen är placerad i några av Sveriges säkraste datacenter för skydda dina affärskritiska tillgångar och skapa de bästa förutsättningarna för ditt företag.

Compliant Cloud

Hantera ditt företag kortdata? Då måste ni efterleva PCI DSS. Compliant Cloud är en privat molnleverans som hjälper dig att snabbt uppnå PCI DSS Standard.

Lösningen kombinerar hög säkerhet, regulatorisk efterlevnad med molnets kostnadsfördelar och flexibilitet. Förenkla din PCI DSS utmaning genom att placera din IT-miljö i vår molntjäns.

Custom Cloud

Världen rör sig snabbt, innovativa organisationer och företag i framkant kräver infrastruktur och drift som säkerställer tillgänglighet, flexibilitet och hög säkerhet samtidigt som de regulatoriska kraven fortsätter att öka.

Public Cloud

Bra arkitektur och kostnadseffektiv uppsättning i AWS.

Complior är där för att hjälpa er genom hela resan från förstudie till full etablering i AWS.

Fördelar

KOSTNAD

Spara kostnader, tid och resurser. betala endast för det du använder.

SÄKERHET I SVERIGE

Din affärskritiska data lagras alltid i Sverige

PCI DSS-CERTIFIERAD

PCI DSS Level-1 certifierad molnplattform, efterlev kraven för din verksamhet.

RÅDGIVARE

Vi är inte bara er leverantör, vi är er rådgivare och partner som hjälper er uppnå regulatorisk efterlevnad mot standarder som PCI DSS och ISO27001.

MOLNTJÄNSTER

Världen rör sig snabbt, innovativa organisationer och företag i framkant kräver infrastruktur och drift som säkerställer tillgänglighet, flexibilitet och hög säkerhet samtidigt som de regulatoriska kraven fortsätter att öka.

Vi finns för att du som kund enklare och säkrare ska kunna uppfylla kraven, vare sig det är PCI DSS, ISO 27001, GDPR eller era egna högt ställda säkerhets- och tillgänglighetsmål. Vår kunskapsbank med erfarenheter och säkerhetsmedvetenhet är något vi alltid delar med oss av, så att ni har de bästa förutsättningarna för en säker driftmiljö.

Molnerbjudanden är framtagna med fokus på tillgänglighet, skalbarhet och hög säkerhet, där vi tillsammans skapar en anpassad arkitektur för just era krav och ändamål.

Complior ansvarar för att leverera en säker plattform för era affärskritiska tjänster, vi är din IT avdelning som tar hand om din drift, så att du kan koncentrera dig på att just din tjänst utvecklas och behåller marknadsledande position.

Du väljer alltid själv vilken nivå av service som önskas från oss, allt från ett helhetsåtagande där vi tar fullt ansvar för din drift, till en ren infrastrukturleverans där ni tar hand om resten.

Vår tekniska plattform är certifierad enligt PCI DSS Level-1 samt ISO godkänd.

KONFIDENTIALITET

WAF

Skydda dina webbapplikationer med beteende analys och trafikövervakning, en applikationsbrandvägg (WAF) analyserar logik, beteenden och mönster i trafiken mot din applikation. Den upptäcker inte bara kända attacker utan hindrar även okända genom trafikanalys.

DATACENTER

Våra tjänster levereras från katastrofskyddade datacenter i Sverige. De är byggda med förstklassig hårdvara, helt redundant arkitektur och en väldig hög säkerhetsnivå.

Monitoring

Starka standardiserade övervakningssystem i kombination med kundanpassade baslinjer för att säkerställa effektiv incidenthantering. Vi ser till att rätt åtgärder utförs 24/7/365.

INTEGRITET

Logghantering

Säkerställ driften av din applikation så att du alltid har svar på frågor som vad, när och hur? Central loggning underlättar uppföljning, rapportering och säkerställer spårbarhet i dina system. Detta hjälper dig att efterleva PCI DSS, ISO och GDPR.

HSM KRYPTERING

Vill du ha stark kryptering för ditt data och applikationer? Kryptera känsligt data med vår HSM-tjänst (Hardware Security Module).

ÖVERVAKNING FILINTEGRITET

Spåra filändringar i dina system. Systemintegritet är avgörande för tillgänglighet, säkerhet och compliance. Filintegritet (File Integrity Monitoring) hjälper dig att upptäcka filer som har ändrats, uppdaterats eller manipulerats. Detta underlättar efterlevnad med kraven i standarder som PCI DSS och HIPAA

SÄKER SERVER

Våra molnlösningar levereras med härdade säkra servrar för att säkerställa er tillgänglighet och data.

TILLGÄNGLIGHET

REDUNDANS

99,9% garanterad tillgänglighet. Som standard använder vi alltid saker som lastbalansering, replikering, klusterprogram och sunt förnuft för att se till att dina system är tillgängliga. Vi kan både skydda dig vid oförutsedda driftstopp och underlätta det dagliga arbetet, t.ex. uppdateringar.

LASTBALANSERING

Öka tillgängligheten! Lastbalansering förbättrar fördelningen av trafik och optimerar resursanvändning.

DRIFT

Våra tekniska specialister kan se till att din applikation driftas så effektivt som möjligt. Med Complior som leverantör säkerställer vi att din operativa plattform arbetar dygnet runt och din programvara är uppdaterad med det senaste och bästa av den ständigt utvecklande tekniken.

DATASKYDD

Våra rutiner och skyddsåtgärder kan garantera att ditt data är skyddat, samtidigt som vi säkerställer hög prestanda och hög tillgänglighet. Complior är certifierade enligt ISO 27001, ISO 14001, ISO 9001 och PCI DSS.

Managed services

Fokusera på din kärnverksamhet och lämna resten till oss. Complior erbjuder lösningar inom Drift av operativsystem, Databasdrift och Managed Procedure.

MER KUNSKAP

Blogg

Läs våra senaste nyheter och
blogginlägg

Kunskapscenter

Öka din kunskap med
nedladdningsbara guider och mallar

KUNDCASE

Vill du veta hur vi har
hjälpt andra företag